SjarlotMijn nieuwsgierigheid voor massage ontstond door een lieve kraamhulp.Zij masseerde mijn dochtertje na een badje of als ze krampjes had. Ze leerde het mij zodat ik het zelf kon doen. Ik was erg onder de indruk van hoe lekker mijn dochter sliep na een massage en hoe het haar de eerste maanden hielp tijdens die akelige krampjes.

Later raakte ik bevriend met een masseur die mij stoel massages leerde geven. Masseren werd al gauw mijn passie. Inmiddels werk ik 10 jaar op locatie bij bedrijven. Mijn missie is om in bedrijven meer bewustwording te brengen om een gezondere werk cultuur te creëren. Ik wilde mij verder ontwikkelen en deed een opleiding tot stresscounselor en ben mij gaan verdiepen in verschillende massage vormen zoals Zweedse en zwangerschapsmassage en Triggerpoint en intuïtieve massage. Daarna ben ik full body massages gaan geven in een praktijk waar ik in combinatie met coaching en Reiki mijn holistische kijk meer tot uiting kon brengen.

Massage helpt je om uit je hoofd in je lichaam te komen. Door beter contact met je lichaam word je bewuster van wat zich van binnen afspeelt. Er ontstaat ruimte om los te laten wat los gelaten kan worden.

Het is voor mij belangrijk dat jij je op je gemak en gehoord voelt zodat er een synergie ontstaat. Ik begin mijn massage rustig om je te helpen dieper in je lichaam te zakken. Daarna bouw ik de intensiteit van de massage op gevoel op en geef extra aandacht daar waar het nodig is. Met verschillende technieken en mijn intuïtieve benadering wil ik een zo goed mogelijk resultaat behalen zodat jij meer in balans de deur uit gaat.