Massage Marin Regina

Regina Kelly werkt 19 jaar als massage therapeut.

Haar eerste training was in Italie, in het TNI Frank Natal Institute in Turijn met Shaida Cartela. Daar leerde ze de massagetechniek ‘via della Luna’. In 1995 vervolgde ze haar training in India met ‘aryurvedische massage’. Tijdens het reizen door Thailand leerde ze de technieken ‘thai Massage’ en ‘Chi Nei Tsang’. Vervolgens haalde ze haar certificaat ‘Touch Pro’ in Nederland: express massage in een speciale stoel. Tijdens deze periode certificeerde ze zich tevens als Kundalini Yoga instructrice.
Begin 2001 had Regina haar eigen Massage studio in Amsterdam. In de periode tussen 2011 en 2015 woonde ze in het Ecodorp Piracanga in Bahia, Brazillie. Daar volgde ze de training ‘Osho Rebalancing’.

Sinds 2016 woont Regina in Amsterdam waar ze werkzaam is bij de Nieuwe Yogaschool en Marin’s Studio. Ze werkt ook op evenementen en met bedrijven waar ze masseert en yogales geeft. Haar werk en techniek bestaan uit een combinatie van technieken van al het lichaam werk dat zij gedurende de afgelopen 18 jaar heeft ontdekt, inclusief yoga, meditatie en conscious breathing.

Regina: “Het geven van een massage is een meditatie”.

Mijn passie is gezondheid en welzijn. Ik integreer deze passie in mijn massages en yogalessen samen met al mijn ervaring in de dienstverlenende sector. Het maakt niet uit wat ik doe; vertalen, mensenrechtenwerk, of externe betrekkingen, mijn werk draait om gezondheid en welzijn. Ik spreek Portugees, Engels, Italiaans en Spaans tijdens een massagesessie. Uiteindelijk maakt het niet uit waar ik ben, of welke taal er gesproken wordt. Mijn intentie is helder, namelijk het voorzien in een fantastische, ontspannende en helende ervaring.